Apartmani za obitelji sa djecom

Queen Beach Resort u Ninu, novosagrađeni su, prikladni apartmani za obitelji s djecom. Idealni su za opuštanje i odmor s malom djecom koja mogu osloboditi svoju maštu na pješčanim obalama u plitkom i toplom moru.

Ova luksuzna odmarališta nude vrhunski smještaj s klimatizacijom i besplatnom WiFi mrežom. Dvije spavaće sobe imaju izlaz na terasu gdje se nalaze stolovi sa suncobranima i stolci.

Kuhinje su opremljene kompletnom opremom za kuhanje, pećnicom, perilicom suđa, čak i aparatom za kavu. Apartmani su odlično namješteni tako da smanjuju potrebu za pakiranjem velike količine prtljage. Impozantan pogled na prekrasne pješčane plaže nadopunjava cijelo iskustvo, a folija za stakla pruža maksimalno osvjetljenje i zaštitu.

Ovi apartmani predstavljaju vrhunac turističke ponude, pogotovo kada su uzeti u obzir apartmani za obitelji s djecom. Sobe su opremljene dječjim krevetićima te su dozvoljeni kućni ljubimci stoga možete krenuti na odmor bez brige gdje ćete ih ostaviti. Dostupno je i korištenje okućnice što će posebno razveseliti vaše ljubimce.

Udaljenosti do glavnih destinacija

Apartmani su udaljeni 20km od Zadra i 47km od Biograda na moru što ih čini savršenim za nezaboravan odmor.

U neposrednoj blizini samog odmarališta nalazi se najpoznatija pješčana gradska plaža „Kraljičina plaža” duga tri kilometra. Na istoj plaži se nalazi i posebna atrakcija za djecu, vodeni park. Također, centar grada Nina je udaljen šetnjom 10 minuta od ove plaže. Tamo se nalazi i poznata Ninska solana te muzej.

Točne udaljenosti od apartmana;

Do apoteke
3000m
Do autobusnog stajališta
700m
Do bankomata
3000m
Do benzinske postaje
4000m
Do centra
3000m
Do liječnika
3000m
Do mora
50m
Do plaže
40m
Do pošte
3000m
Do restorana
20m
Do sportskih terena
2500m
Do trgovine
500m

Plaža Sabunike

Nasuprot „Kraljičine plaže” postoji plaža Sabunike, koja je još jedno vrlo mirno mjesto. To je kamenita plaža na kojoj nema previše posjetitelja a također se ističe po svom kristalno čistom, plitkom moru koje je prikladno za vaše najmlađe.

Dok tipični odmor po danu na plaži pruža najveće zadovoljstvo, vrijedi probati i noćno kupanje u moru ugodne temperature. Na obali se nalazi i vidikovac koji pruža fantastičan pogled na drugu obalu.

Plaže u Ninu, bez obzira na koju se odlučili otići su jedne među najljepšima u hrvatskoj pa čak i svijetu. Zbog vjetrova u Ninskoj laguni uvjeti su idealni za aktivnosti poput surfanja i puštanja zmajeva.

Sve plaže su ambijentalno uređene sa svim potrebnim sadržajima od drvenih staza do suncobrana od trski. Na plažama se nalaze i drveni prostori za presvlačenje. Plaže su opremljene javnom rasvjetom te su dostupna i parkirališna mjesta u blizini.

Queen Beach Resort predstavlja odlično odredište za obiteljski odmor. Apartmani za obitelji s djecom u mirnom povijesnom gradu s isto tako mirnim plažama, smješteni su između svih bitnijih turističkih atrakcija. U kratko vrijeme možete doći do svih atraktivnih lokacija bez muke.

Grad Nin je najstariji hrvatski kraljevski grad koji je prepun znamenitosti poput brojnih crkvica. Crkva sv. Križ je najprepoznatljivija te predstavlja i određen simbol grada.

Rijetka flora i fauna, ljekovito blato te posebna delicija ninski šokol samo su dio bogate turističke ponude. Važne turističke destinacije, Nacionalni park Krka i Nacionalni park Kornati su isto tako nadohvat ruke.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Vrati se na početak