Obiteljski odmor u Hrvatskoj

Iako lijepa naša nudi bogat i raznolik sadržaj, posebno što se tiče turizma, za obiteljski odmor u Hrvatskoj potrebno je malo više vremena za organizaciju.

Osim željenog mjesta za odmor, potrebno je pronaći prigodnu plažu za bebe i malu djecu i pored toga, prigodan smještaj.

Iznad svega je najteže pronaći prigodan smještaj na pravom mjestu. Iz tog razloga Queen Beach nudi apartmane koji su prilagođeni obiteljskom odmoru.

Na samo 40m od plaže, ovi novosagrađeni apartmani će svakako upotpuniti vaš obiteljski odmor u Hrvatskoj. U kombinaciji sa direktnim izlazom na terasu moći ćete uživati u pogledu na prekrasnu pješčanu plažu.

U sklopu odmarališta dostupan je i parking pod nadzorom, omogućen je besplatan WiFi te su sobe opremljene klima uređajima i televizorima.

Uz navedeno, sve kuhinje su u potpunosti opremljene te su čak dostupni aparat za kavu i mikrovalna pećnica.

Plaže za obiteljski odmor

Pri samom pogledu iz apartmana već je moguće uočiti jednu od prekrasnih pješčanih plaža. Kraljičina plaža, kako glasi i samo ime apartmana je jedna od najvećih atrakcija tog područja.

Toplo more i lak pristup plaži je pogodan za starije osobe i osobe s invaliditetom. U isto vrijeme, zbog dugačkih plićaka ova plaža je savršena za malu djecu.

Osim navedene, postoji još nekoliko prekrasnih plaža koje su u samoj blizini apartmana primjerice, plaža ždrijac ili sabunike. Plaža sabunike također ima dostupan vidikovac na kojem je moguće vidjeti nezaboravne zalaske sunca.

S druge strane, plaža ždrijac je zanimljiva zbog svojeg neobičnog položaja i oblika. Iz tog razloga se u protekloj godini puno ulagalo kako bi se uredila i opremila potrebnim sadržajima.

Sve plaže su adekvatno opremljene te nude raznolik sadržaj poput surfanja, zmajarenja ili odbojke na pijesku. Moguće je korištenje ležaljki, tuševa, dostupna su parkirališna mjesta i pored toga se nalazi bar.

Zanimljivosti u blizini apartmana

U koliko želite da vaš obiteljski odmor u Hrvatskoj u isto vrijeme bude i edukativan, u blizini se nalazi nekoliko nacionalnih parkova.

Primjerice Nacionalni park Paklenica, Nacionalni park Krka, Nacionalni park Kornati i Park prirode Telašćica. Uz same edukativne staze i sadržaj za odrasle poput vožnje biciklom i obilazaka sa vodičem, organiziraju se i radionice za djecu i mlade.

Ne zaboravimo spomenuti i grad Nin koji sam po sebi ima bogatu kulturnu baštinu. Osim muzeja ninskih starina, postoji i muzej u sklopu ninske solane.

Ninska solana je također jedna od posebnih atrakcija jer nudi uvid u tradicionalnu, ekološki prihvatljivu proizvodnju soli. U slučaju da dođete u pravo vrijeme moći ćete se i sami okušati u branju poznatog cvijeta soli.

Na svega 17 kilometara udaljenosti nalazi se i drevni grad Zadar koji je star oko tri tisuće godina te stoga nudi uvid u različita vremena i kulture kroz povijest.

Osim povijesnih građevina, još jedno jedinstveno arhitektonsko ostvarenje su morske orgulje. Ovaj originalan spoj arhitekture i glazbe nalazi se na zapadnom dijelu zadarske rive.

Pored toga, možete dogovoriti obilazak mnogobrojnih otoka i otočića u neposrednoj blizini samog apartmana.

U konačnici, lako se može zaključiti da su Queen Beach apartmani sagrađeni na zbilja prigodnom mjestu za potpun obiteljski odmor.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Vrati se na početak