Romantična zagonetka u Ninu

Romantična zagonetka u Ninu može biti savršen način da vi I vaš partner zaboravite na brige te u potpunosti iskoristite vaš odmor. Već je poznato da je Nin grad prekrasnih plaža I bogate povijesti, no jeste li znali da je Nin isto tako I dobitnik službenog logotipa Najromantičnije destinacije Europe?

Najpoznatija ‘Kraljičina plaža’ sama po sebi postaje romantična destinacija tijekom zalaska sunca. Sama plaža se prostire preko 3 kilometra, što ostavlja dovoljno prostora za romantične šetnje. Romantične šetnje nisu sve što privlači parove u ovaj grad.

Zahvaljujući Turističkoj zajednici grada Nina, gotovo svake godine se organiziraju razne manifestacije na ovu temu. Tako je nastala I ‘Zagonetka u mističnom Ninu’. Posjetioci bi dobili romantičnu mapu I otkrivali romantične ukrase I rekvizite tijekom čitavog tjedna. Oni koji su uspjeli otkriti sve predmete te vratili karte s točnim lokacijama, ušli su u nagradnu igru.

Osim toga, nagrađivane su I romantične fotografije posjetioca. Svake godine u kolovozu se organizira takva ‘Romantična noć u Ninu’ gdje se sve romantične duše mogu okupiti na ulicama. Posjetitelji mogu kupiti razne suvenire, uživati u glazbi, sudjelovati u tombolama I susresti razne likove iz povijesti ovoga grada. Oni koji nisu pronašli srodnu dušu mogu kupiti narukvicu za spajanje parova koja im može pomoći upoznati nekoga do kraja odmora.

Romantična manifestacija

Nakon svih restrikcija ove godine, grad je odlučio ovo pretvoriti u festival koji će trajati cijeli tjedan. Sve je provedeno u skladu s epidemiološkim mjerama I u suradnji sa stožerom civilne zaštite. Ulice su se uredile s romantičnim instalacijama I zastavicama. Kiss pointi ili klupe ljubilice su savršena pozadina za fotografiju koja će ostaviti uspomenu na ovu manifestaciju.

U slučaju da ove godine propustite romantične manifestacije, ne brinite, još uvijek možete uživati u prirodnim ljepotama ovog grada te odličnim restoranima. Romantične destinacije ovoga grada će u svakom trenutku biti tamo, čak I ako posjetite Nin izvan sezone.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Vrati se na početak